Behandlingar

Fokus

Med Fokus ansiktsbehandling erbjuder jag dig en upplevelse med behovsanpassad och djuprengörande behandling för alla hudtyper. Behandlingen innehåller moment såsom peeling, avslappnande ansiktsmassage för bättre cirkulation, ansiktsmask och specialbehandling med växtextrakt som föryngrar och ger näring åt din hud. En avslappnande hand- och armmassage gör din upplevelse komplett med dig i fokus.

Tid: 60 minuter
Kostnad: SEK 795

Lugn

Med Lugn ansiktsbehandling erbjuder jag dig en längre och mer avancerad behandlingsupplevelseFörutom alla moment som ingår i Fokus ansiktsbehandling, erhåller du en utökad avslappnande ansiktsmassage, resultatinriktad ampullterapi och en peel-off ansiktsmask. Den kompletta ansiktsbehandlingen med dig och lugnet i fokus.

Tid: 90 minuter
Kostnad: SEK 1 195

K-Lift

Upplev den resultatinriktade behandlingen med ansiktslyft utan kirurgi. Ger märkbara resultat med omedelbar effekt efter behandlingstillfället. Återställer även hudens fasthet tillsammans med en effekt som minskar ansiktets hudlinjer och rynkor. För långvarigt resultat rekommenderas upprepade behandlingstillfällen. Upplev min K-LIFT behandling, en helt unik upplevelse med omedelbar effekt för din hud.

Tid: 60 minuter eller 90 minuter
Kostnad: SEK 795 (60 minuter) och SEK 1 195 (90 minuter)

Anda

ANDA ansiktsbehandling, ett renande andetag för hud och själ. Förnyar, förvandlar och stärker huden med ekologiska, naturliga kraftfulla ingredienser. Låt varma handdukar, en mjuk doft av vita blommor och en ljuvlig massage med jadestenar svepa in dig i total avslappning. Jag erbjuder en unik upplevelse som omsluter både hud och sinne. 

Tid: 60 minuter
Kostnad: SEK 795

Vacker

Den optimala ögonbehandlingen för den känsliga huden kring ögonen, färgning av fransar och bryn samt plockning av bryn. Avslutas med uppstramande och återfuktande ögoncréme. Låt Erika Skincare gör dig lite extra vacker.

Tid: 45 minuter
Kostnad: SEK 395

Skinomang

Abonnera på din hudterapeut. Skinomang erbjuder 6 ansiktsbehandlingar (60 minuter) fördelat på ett år. Du får en kontinuitet på dina behandlingar och vi kan tillsammans arbeta långsiktigt med ett resultatinriktat hudvårdsprogram för dig. Vi kombinerar ansiktsbehandlingarna med K-lift utifrån dina behov.

Tid: 6 ansiktsbehandlingar X 60 min
Kostnad: SEK 3 995 (Värde SEK 4 770)

Bröllop

Det finns ingen bättre ingrediens för hudvård än kärlek. Låt Erika Skincare ta hand om dig och din hudvård i bröllopsplaneringen, under förberedelserna på bröllopsdagen eller delar av möhippan. Vi planerar din dag tillsammans så upplevelsen blir unik för dig och ditt sällskap i kärlekens tecken.

Utöver bröllop kan ni även boka er konferens eller avsluta er konferens hos Erika Skincare med ansiktsbehandling eller workshop i hudvård. Prisuppgift och upplägg enligt överenskommelse gäller för bröllop och event.

p

Under 2022 är jag delvis föräldraledig men arbetar ungefär 2 dagar per vecka...

Därför går det alldeles utmärk att beställa dina favoritprodukter och presentkort via tele, sms, mail eller DM! Dessa kan sedan hämtas på salongen eller fås hemkörda kostnadsfritt. Ni som köper presentkort under 2022 får två år i nyttjandeperiod i stället för ett år.

Alla öppna tider läggs ut i mina sociala medier efter hand, cirka en månad i förväg. Under 2022 går det tyvärr inte att boka via min bokningskalender.

Varmt välkomna med era förfrågningar till mig och Erika Skincare!

Boka behandling

Välkommen med din bokning, måndag till fredag, övriga dagar enligt era önskemål. Kom gärna förbi salongen för personliga hudvårdstips eller boka en behandling personligen. Vänligen hör av dig innan så att jag inte sitter upptagen i behandling!

Presentkort

Överraska med en upplevelse

Presentkort hos Erika Skincare är en komplett upplevelse med kunden i fokus, att få uppleva välgörande behandlingar är en ljuvlig gåva.

Hos mig kan du köpa presentkort på alla mina ansiktsbehandlingar eller önskat belopp. Kom förbi salongen eller köp presentkort på hemsidan. Du länkas till mitt kontaktformulär, skriv önskat belopp/behandling samt kontaktuppgifter. Hämta presentkortet på salongen, få med post eller hemkört.

I och med föräldraledighet på salongen så får ni, som köper presentkort under 2022, två år i nyttjandeperiod i stället för ett år.

Kontakt

Varmt välkommen att höra av dig

Önskar du att köpa presentkort, har frågor eller funderingar?
Hör av dig till upplev@erikaskincare.se.

Hitta hit

Skolgatan 5
Ängelholm

Kontakt

0761-092922
upplev@erikaskincare.se

Följ