Kerstin Florian är kvinnan bakom de ljuvliga produkterna på min salong. Med över 40 års erfarenhet, engagemang och äkthet är jag stolt över att kunna erbjuda dessa produkter i Ängelholm.

Det är en ynnest att få möjligheten att träffa, skratta och fylla på energi av den allra bästa sorten med grundaren av mina favoritprodukter.

1978 började Kerstin realisera sina ursprungliga mål: att sammanföra skönhet och natur. Hon var långt före sin tid inom fältet sinne/kroppshälsa. Hon byggde upp sitt eget dagspa vid Surf & Sand Hotel i Laguna Beach, Kalifornien. Samtidigt utvecklade hon några av sina egna hudvårdsprodukter som försågs med handskrivna etiketter. Hon använde zinkoxid-kamfer mot utslag, azulen från kamomillroten för ömtålig hud, mosade färska hallon för att läka skadad hud och använde tepåsar som bomullsrondeller. Än idag söker Kerstin Florian efter nya, hållbara och resultatinriktade ingredienser världen över. Under 2019 introducerades den hållbara, ekologiska och naturliga linjen ANDA på marknaden. En fantastisk linje med bland annat hög koncentration av fröoljor, adaptogener, cellkultur från växter och inte minst strukturerat vatten.

”Yttre skönhet och inre hälsa”, för Kerstin går dessa två hand i hand. Hon menar att nyckeln till hennes framgångar är att hon använder rena, naturliga ingredienser av högsta kvalitet, innovativa teknologier med forskning och filosofi både från öst och väst. ”Dessa är alla viktiga delar för att uppnå och förebygga god hälsa. Ingen kan behålla tjugofyraåringens utseende i evighet”, säger Kerstin. ”Genom att följa det traditionella europeiska spakonceptet som lägger tonvikten på näringsriktig kost, träning, mentalt välbefinnande och noggrann vårdnad om ansikte och kropp, kan vi åldras i balans och återspegla den sanna skönheten som kommer inifrån.”

Boka din upplevelse och ansiktsbehandling på Erika Skincare redan idag!