På Erika Skincare vill jag att du ska känna dig bortskämd och varmt omhändertagen. Därför skräddarsyr jag alltid din behandling efter vad som behövs för dagen. Önskar du att färga fransar och bryn ingår det i behandlingen. Det ingår alltid någon extra massage (för att det är ljuvligt och ger så fint resultat) Gua Sha, akupressur eller ögonmassage. Du får alltid personliga rekommendationer och det viktigaste av allt ett varmt 💓

Jag blir din personliga hudvårdsrådgivare i Ängelholm som lär känna din hud och dina behov, och ger tips och råd för att du ska få de resultat du önskar. Tillsammans lägger vi en plan för din hudvård anpassat efter säsong och och önskemål. Med Kerstin Florians produkter kan jag arbeta naturligt och resultatinriktat, med syror och peptider eller ekologiskt och veganskt. Det är verkligen min passion att få skräddarsy ett personligt hemvårdsprogram.

Dessutom är jag och min salong medlem i SHR, som står för hög kvalité, kompetens, säkerhet och god hygien. Mina öppettider varierar då jag lägger allt fokus på min kund i behandling, vill du komma förbi för att handla produkter eller få personliga rekommendationer vänligen hör av dig innan så att jag inte sitter upptagen i behandling.