Jag har bestämt mig för att göra min skönhetssalong Erika Skincare Ängelholm till något alldeles speciellt. Här erbjuder jag en äkta filosofi, en livstil och ljuvliga produkter från Kerstin Florian som jag vill föra vidare till mina kunder. Hos mig är varje kund unik och jag skräddarsyr din ansiktsbehandling utifrån vad som är viktigt för dig och hur du känner dig.

Efter cirka 15 år som hudterapeut i branschen har jag samlat på mig mycket erfarenhet, kunskap och engagemang. Det glädjer mig att få dela med mig av detta till er. Med dessa inlägg kommer jag att dela med mig av mina bästa hudvårdsknep och skönhetstips med fokus på inre hälsa och yttre skönhet.

Boka din ansiktsbehandling via hemsidan, telefon eller mail. Öppet för behandlingar måndag - fredag 10.00 - 16.00, övriga tider enligt era önskemål. Kom gärna förbi salongen för personliga hudvårdstips eller köp ett presentkort för att ge bort en upplevelse. Vänligen hör av dig innan så att jag inte sitter upptagen i behandling!

Upplev välmående genom avkoppling, hälsa och hudvård.