Erika Skincare erbjuder exklusiva ansiktsbehandlingar med Kerstin Florians hudvårdskoncept.
Efter 15 års erfarenhet av hud, spa- och skönhetsbranschen och dess ledande varumärken, så förstår jag vikten av att göra mina ansiktsbehandlingar unika och anpassade till dina behov.

Erika Skincare erbjuder exklusiva ansiktsbehandlingar med Kerstin Florians hudvårdskoncept, läs mer om dessa ljuvliga produkter här Kerstin Florian. För att erbjuda en helt unik hudvård arbetar jag även med den högteknologiska apparaten K-Lift för att nå uthålliga och omedelbara resultat för din hud, kontakta gärna mig för mer information om K-Lift. Förutom världsledande certifieringar från CIDESCO och SHR, innehar jag en lång erfarenhet från branschen i hela Skandinavien.

Boka din exklusiva hudvårdsupplevelse via hemsidan, telefon eller mail. Öppet för behandlingar måndag - fredag 09.00 - 17.00, övriga tider enligt era önskemål. Kom gärna förbi salongen för personliga hudvårdstips eller köp ett presentkort för att ge bort en upplevelse. Vänligen hör av dig innan så att jag inte sitter upptagen i behandling!

Upplev välmående genom avkoppling, hälsa och hudvård!

Upplev en hud som blir spänstig och livfull.
Boka din behandling redan idag!

Boka