Behandlingar och upplevelser

Boka

FOKUS

Med Fokus ansiktsbehandling erbjuder jag dig en upplevelse med behovsanpassad och djuprengörande behandling för alla hudtyper. Behandlingen innehåller moment såsom peeling, avslappnande ansiktsmassage för bättre cirkulation, ansiktsmask och specialbehandling med växtextrakt som föryngrar och ger näring åt din hud. En avslappnande hand- och armmassage gör din upplevelse komplett med dig i fokus.

Tid: 60 minuter
Kostnad: SEK 795

LUGN

Med Lugn ansiktsbehandling erbjuder jag dig en längre och mer avancerad behandlingsupplevelse. Förutom alla moment som ingår i Fokus ansiktsbehandling, erhåller du en utökad avslappnande ansiktsmassage, resultatinriktad ampullterapi och en peel-off ansiktsmask. Den kompletta ansiktsbehandlingen med dig och lugnet i fokus.

Tid: 90 minuter
Kostnad: SEK 1 195

K-LIFT

Upplev den resultatinriktade behandlingen med ansiktslyft utan kirurgi. Ger märkbara resultat med omedelbar effekt efter behandlingstillfället. Återställer även hudens fasthet tillsammans med en effekt som minskar ansiktets hudlinjer och rynkor. För långvarigt resultat rekommenderas upprepade behandlingstillfällen. Upplev min K-LIFT behandling, en helt unik upplevelse med omedelbar effekt för din hud.

Tid: 60 minuter eller 90 minuter
Kostnad: SEK 795 (60 minuter) och SEK 1 195 (90 minuter)

ANDA

ANDA lanserades 2019 och är en exklusiv produktserie som symboliserar nästa generations hudvårdskoncept. Hudvårdsprodukterna är holistiskt livsgivande för hud och rik på vitala näringsämnen som erbjuder kliniskt testade och transformerande resultat inte bara för hudytan, utan även för hudhälsan. Alla ingredienser är naturliga, veganska och ekologiska. Ansiktsbehandlingen ANDA har fokus på hudens och själens vitalitet.

Tid: 60 minuter
Kostnad: SEK 795

SNÖFLINGA

Andas in doften av lavendel och pepparmynta, låt alla sinnen påverkas. Mjuka aromaoljor kombineras med resultatinriktad Gua Sha massage. Låt den torra vinterhuden få ny energi medan du bäddas in i en varm kokong.

Tid: 30 minuter
Kostnad: SEK 495

VACKER

Den optimala ögonbehandlingen för den känsliga huden kring ögonen, färgning av fransar och bryn samt plockning av bryn. Behandlingsupplevelsen avslutas med en djupt återfuktande ögonmask och avslappnande ögonmassage. Låt Erika Skincare gör dig lite extra vacker.

Tid: 45 minuter
Kostnad: SEK 495

SKINOMANG

Abonnera på din hudterapeut. Skinomang erbjuder 6 ansiktsbehandlingar (60 minuter) fördelat på ett år. Du får en kontinuitet på dina behandlingar och vi kan tillsammans arbeta långsiktigt med ett resultatinriktat hudvårdsprogram för dig. Vi kombinerar ansiktsbehandlingarna med K-lift utifrån dina behov.

Tid: 6 ansiktsbehandlingar X 60 min
Kostnad: SEK 3 995 (Värde SEK 4 770)

BRÖLLOP

Det finns ingen bättre ingrediens för hudvård än kärlek. Låt Erika Skincare ta hand om dig och din hudvård i bröllopsplaneringen, under förberedelserna på bröllopsdagen eller delar av möhippan. Vi planerar din dag tillsammans så upplevelsen blir unik för dig och ditt sällskap i kärlekens tecken.

Utöver bröllop kan ni även boka er konferens eller avsluta er konferens hos Erika Skincare med ansiktsbehandling eller workshop i hudvård. Prisuppgift och upplägg enligt överenskommelse gäller för bröllop och event.