Behandlingar

Wow

En biologiskt hudföryngrande behandling bestående av 33-procentig TCA-syra och en mindre dos väteperoxid. Behandlingen är en hybrid mellan kraftfull syrapeeling och injektionsbehandling som omedelbart levererar tydliga resultat. Med PRX-T33 skapas optimal hudhälsa – lyster, vitalitet, jämnare hudton, fyllighet och fasthet. Ett perfekt komplement till din vanliga hudvårdsrutin och behandlingar för det där lilla extra. Utförs som enstaka behandling eller för absolut bästa resultat upprepas som kur med korta intervaller 4-6 gånger. Som alltid, konsultation och dina önskemål i fokus. 

Tid: 30 minuter
Kostnad: SEK 1 995

Fokus

Med Fokus ansiktsbehandling erbjuder jag dig en upplevelse med behovsanpassad och djuprengörande behandling för alla hudtyper. Behandlingen innehåller moment såsom peeling, avslappnande ansiktsmassage för bättre cirkulation, ansiktsmask och specialbehandling med växtextrakt som föryngrar och ger näring åt din hud. En avslappnande hand- och armmassage gör din upplevelse komplett med dig i fokus.

Tid: 60 minuter
Kostnad: SEK 895

K-Lift

Upplev den resultatinriktade behandlingen med ansiktslyft utan kirurgi. Ger märkbara resultat med omedelbar effekt efter behandlingstillfället. Återställer även hudens fasthet tillsammans med en effekt som minskar ansiktets hudlinjer och rynkor. För långvarigt resultat rekommenderas upprepade behandlingstillfällen. Upplev min K-LIFT behandling, en helt unik upplevelse med omedelbar effekt för din hud.

Tid: 60 minuter 
Kostnad: SEK 895 

Anda

ANDA ansiktsbehandling, ett renande andetag för hud och själ. Förnyar, förvandlar och stärker huden med ekologiska, naturliga kraftfulla ingredienser. Låt varma handdukar, en mjuk doft av vita blommor och en ljuvlig massage med jadestenar svepa in dig i total avslappning. Jag erbjuder en unik upplevelse som omsluter både hud och sinne. 

Tid: 60 minuter
Kostnad: SEK 895

Balans

Denna njutfulla behandling ger en jämnare hudton, fin lyster samt avslappnade och spänstigare muskler. Balans är en energibehandling för ansiktet där olika metoder används för att skapa en helhet, ett naturligt lyft – ”japansk lifting” för ansiktet utan tillsatser tack vare en unik kombination av ansiktszonterapi, lymfdränage och ansiktsmassage. Samtidigt uppnås en helt fantastisk känsla i kroppen av ro och välbefinnande.

Tid: 90 minuter
Kostnad: SEK 1 295

Lugn

Med Lugn ansiktsbehandling erbjuder jag dig en längre och mer avancerad behandlingsupplevelse. Förutom alla moment som ingår i Fokus ansiktsbehandling, erhåller du en utökad avslappnande ansiktsmassage, resultatinriktad ampullterapi och en peel-off ansiktsmask. Den kompletta ansiktsbehandlingen med dig och lugnet i fokus.

Tid: 90 minuter
Kostnad: SEK 1 295

Vacker

Den optimala ögonbehandlingen för den känsliga huden kring ögonen, färgning av fransar och bryn samt plockning av bryn. Avslutas med uppstramande och återfuktande ögoncréme. Låt Erika Skincare gör dig lite extra vacker.

Tid: 45 minuter
Kostnad: SEK 395

Skinomang

Abonnera på din hudterapeut. Skinomang erbjuder 6 ansiktsbehandlingar (60 minuter) fördelat på ett år. Du får en kontinuitet på dina behandlingar och vi kan tillsammans arbeta långsiktigt med ett resultatinriktat hudvårdsprogram för dig. Vi kombinerar ansiktsbehandlingarna med K-lift utifrån dina behov.

Tid: 6 ansiktsbehandlingar X 60 min
Kostnad: SEK 4 495 (Värde SEK 5 370)

Wowomang

Abonnera på din hudterapeut. Wowomang erbjuder 4 WOW-behandlingar (30 minuter) fördelat på ett år. Behandlingen WOW rekommenderas att göras med ett intervall på 1-2 veckor. Du får en kontinuitet på dina behandlingar och vi kan tillsammans arbeta långsiktigt med ett resultatinriktat hudvårdsprogram för dig.

Tid: 4 WOW-behandlingar X 30 min
Kostnad: SEK 5 995 (Värde SEK 7 980)

Boka behandling

Välkommen med din bokning, måndag till fredag, övriga dagar enligt era önskemål. Kom gärna förbi salongen för personliga hudvårdstips eller boka en behandling personligen. Vänligen hör av dig innan så att jag inte sitter upptagen i behandling!

Presentkort

Överraska med en upplevelse

Presentkort hos Erika Skincare är en komplett upplevelse med kunden i fokus, att få uppleva välgörande behandlingar är en ljuvlig gåva.

Hos mig kan du köpa presentkort på alla mina ansiktsbehandlingar eller önskat belopp. Kom förbi salongen eller köp presentkort på hemsidan. Du länkas till mitt kontaktformulär, skriv önskat belopp/behandling samt kontaktuppgifter. Hämta presentkortet på salongen, få med post eller hemkört.

I och med föräldraledighet på salongen så får ni, som köper presentkort under 2022, två år i nyttjandeperiod i stället för ett år.

Kontakt

Varmt välkommen att höra av dig

Önskar du att köpa presentkort, har frågor eller funderingar?
Hör av dig till upplev@erikaskincare.se.

Hitta hit

Skolgatan 5
Ängelholm

Kontakt

0761-092922
upplev@erikaskincare.se

Följ