Erika Skincare

Erika Skincare erbjuder exklusiva ansiktsbehandlingar med Kerstin Florians hudvårdskoncept i Ängelholm. Upplev välmående genom avkoppling, hälsa och hudvård.

p

Under 2022 är jag delvis föräldraledig men arbetar ungefär 2 dagar per vecka...

Därför går det alldeles utmärk att beställa dina favoritprodukter och presentkort via tele, sms, mail eller DM! Dessa kan sedan hämtas på salongen eller fås hemkörda kostnadsfritt. Ni som köper presentkort under 2022 får två år i nyttjandeperiod i stället för ett år.

Alla öppna tider läggs ut i mina sociala medier efter hand, cirka en månad i förväg. Under 2022 går det tyvärr inte att boka via min bokningskalender.

Varmt välkomna med era förfrågningar till mig och Erika Skincare!

Följ

Upplev Erika Skincare

Om Erika skincare

Efter 15 års erfarenhet av hud, spa- och skönhetsbranschen och dess ledande varumärken, så förstår jag vikten av att göra mina ansiktsbehandlingar unika och anpassade till dina behov.

Erika Skincare erbjuder exklusiva ansiktsbehandlingar med Kerstin Florians hudvårdskoncept. För att erbjuda en helt unik hudvård arbetar jag även med den högteknologiska apparaten K-Lift för att nå uthålliga och omedelbara resultat för din hud, kontakta gärna mig för mer information om K-Lift. Förutom världsledande certifieringar från CIDESCO och SHR, innehar jag en lång erfarenhet från branschen i hela Skandinavien.

Boka behandling

Välkommen med din bokning, måndag till fredag, övriga dagar enligt era önskemål. Kom gärna förbi salongen för personliga hudvårdstips eller boka en behandling personligen. Vänligen hör av dig innan så att jag inte sitter upptagen i behandling!

Behandlingar

Vilken ansiktsbehandling passar dig?

Fokus

Med Fokus ansiktsbehandling erbjuder jag dig en upplevelse med behovsanpassad och djuprengörande behandling för alla hudtyper. 

Lugn

Med Lugn ansiktsbehandling erbjuder jag dig en längre och mer avancerad behandlingsupplevelse

K-Lift

Upplev den resultatinriktade behandlingen med ansiktslyft utan kirurgi. Ger märkbara resultat med omedelbar effekt efter behandlingstillfället.

Anda

ANDA ansiktsbehandling, ett renande andetag för hud och själ. Förnyar, förvandlar och stärker huden med ekologiska, naturliga kraftfulla ingredienser. 

Vacker

Den optimala ögonbehandlingen för den känsliga huden kring ögonen, färgning av fransar och bryn samt plockning av bryn.

Skinomang

Abonnera på din hudterapeut. Skinomang erbjuder 6 ansiktsbehandlingar (60 minuter) fördelat på ett år.

Bröllop

Det finns ingen bättre ingrediens för hudvård än kärlek. Låt Erika Skincare ta hand om dig och din hudvård i bröllopsplaneringen, under förberedelserna på bröllopsdagen eller delar av möhippan. 

Presentkort

Överraska med en upplevelse

Presentkort hos Erika Skincare är en komplett upplevelse med kunden i fokus, att få uppleva välgörande behandlingar är en ljuvlig gåva.

Hos mig kan du köpa presentkort på alla mina ansiktsbehandlingar eller önskat belopp. Kom förbi salongen eller köp presentkort på hemsidan. Du länkas till mitt kontaktformulär, skriv önskat belopp/behandling samt kontaktuppgifter. Hämta presentkortet på salongen, få med post eller hemkört.

Presentkort 

I och med föräldraledighet på salongen så får ni, som köper presentkort under 2022, två år i nyttjandeperiod i stället för ett år.

Kontakt

Varmt välkommen att höra av dig

Önskar du att köpa presentkort, har frågor eller funderingar?
Hör av dig till upplev@erikaskincare.se.

Hitta hit

Skolgatan 5
Ängelholm

Kontakt

0761-092922
upplev@erikaskincare.se

Följ